Per Brykt

Affärsutvecklare

Per har de senaste 25 åren arbetat med marknadsföring, ledarutveckling, rekrytering, employer branding och kompetensutveckling i företag som Fjällräven, Sandvik och IKEA. Den röda tråden har alltid varit att en framgångsrik verksamhet, som attraherar kunder, medarbetare och samarbetspartners, byggs inifrån. Pers erfarenhet från att arbeta i dessa företag, nationellt och globalt, har lärt honom att alla människor oavsett kultur eller verksamhet behöver samma förutsättningar för att prestera och må bra: höga förväntningar och tryggheten att våga misslyckas.

Passionen är ledarskap och utveckling av prestationer och människor även utanför arbetet och att träna ungdomar i lagidrotter har varit en stor del av Pers liv sen hans barn började idrotta för 15 år sen. Att vara ungdomstränare är en stor källa till inspiration och lärdomar inom ledarskap och prestationsutveckling eftersom barn och ungdomar ger direkt feedback på ett sätt som vuxna ofta inte gör.

Mod för Per är att våga ta ner ledarskap till den enkla, konkreta vardagliga nivån. Alla metoder och teorier om motivation och ledarskap som vi använder är självklart beprövade och kvalitetssäkrade men om effekten av en insats ska bestå så måste vi påverka det dagliga agerandet och då måste vi nå både hjärta och hjärna hos de vi möter.