Panang Kommunikation

Panang specialiserar sig på digital kommunikation och marknadsföring. De besitter lång erfarenhet i att bygga varumärken och har allt från övergripande varumärkesarbete och strategier till mer praktiskt arbete som webbutveckling och formutgivning i sin portfölj. Med ett erbjudande som sträcker sig hela vägen från utvecklandet av en strategi till genomförandet tillhandahåller Panang såväl bredd som djup i sitt arbete. 

Vårt partnerskap

En stor del i att utveckla sin organisation, sin kultur och sin affär handlar om kommunikation. Hur berättar vi för andra vilka vi är, vad vi står för och vad som är vår kultur? Ett vanligt sätt att hantera den utmaningen är att anlita ett batteri av frilansande specialister och konsulter i toppklass men det är inte något garanterat framgångsrecept. Chansen är att de var och en för sig mycket väl kan skapa magi, men risken finns att de har svårt att se helheten och får problem med lagarbetet.

Vi har valt att arbeta tätt tillsammans med Panang Kommunikation för att kunna erbjuda våra kunder och partners mer än bara ”vad och hur”. Tillsammans med Panang kan vi också erbjuda själva utförandet. Vi jobbar hårt för att etablera värderingar och med hjälp av Panang kan vi även kommunicera detta och bygga ett starkare varumärke. I flera lyckade projekt har vi arbetat nära Panang där de varit med och tagit del av vårt arbete och därmed fått djupare insikter i vad det är kunden vill kommunicera och kunnat förmedla det.

Vi jobbar tillsammans för att utveckla de tre V:na – vision, värdegrund och varumärke. Med Panang som partners har vi möjlighet att erbjuda hela värdekedjan, från strategi, planering och affärsutveckling till praktisk paketering och kommunikation. Det tror vi i slutändan gör dig som kund bättre!